Ce să facem cu dressing-ul și cum să îl aranjăm

Când se spune dressing, multor femei li se luminează chipul. Este ca un altar pentru piesele lor elegante de îmbrăcăminte. Cred că fiecare dintre noi tânzește după o astfel de cameră mare. Doar zona de depozitare nu este niciodată pentru o garderobă suficientă nu? Într-o casă sau într-o clădire nouă amplasarea dressingului este dinainte gândită. Deseori este rezolvată printr-o cameră separată. Dar cum poate fi creat într-o clădire de locuințe standard?

Mărimea contează

Dressingul nu ar trebui să fie nici prea mare, dar nici prea mic. Este de preferat o lățime de minim 1,2 m. Într-un culoar mai mic de 1 m vă veți mișca greu. Pierdeți vizualizarea necesară a elementelor depozitate. Adâncimea rafturilor trebuie reglată în funcție de tipul de îmbrăcăminte. Este recomandată o adâncime minimă de 45 cm. Hainele atârnate pe umerașe necesită aproximativ 62 cm. Cu toate acestea, dacă nu aveți un spațiu atât de mare, vă puteți mulțumi și cu 55 cm, care este adâncimea minimă pentru îmbrăcămintea de pe umerașe. Pentru hainele groase este necesară o adâncime de 70 cm.

Din ce să facem dressingul?

  • Sistemul de poliție. Aceasta este soluția cea mai ieftină dintre toate. Puteți să îl amplasați oriunde în apartament unde aveți loc. Cu o perdea sau un paravan îl puteți cu ușurință despărții de restul încăperii. Dezavantajul este că lucrurile se vor prăfui.
  • Dulapuri încorporate. Ele sunt soluția cea mai elegantă. Alegeți cu ușurință propriul sistem de stocare. Acestea sunt de obicei echipate cu o ușă glisantă, pe care se montează oglinda.
  • Zid fals. Aveți un hol pătrat? Atunci vă puteți crea aici cu ușurință dressingul din gips carton. Nu puteți să folosiți bagheta magică pentru a va ajuta, însă puteți folosi bormașina electrică pentru această lucrare. Despărțiți intrarea în acest dressing cu o ușă glisantă sau o perdea și ați terminat. Ușile cu geam arată de asemenea extrem de elegant, datorită lor veți avea în dressing lumină din camera alăturată.

Iluminarea și oglinda reprezintă baza fiecărui dressing. Aceste părți nu pot fi omise sub nici o formă. Fără iluminare, nu puteți vedea atunci când alegeți rochia de seară. Iluminarea este, de asemenea, importantă pentru alegerea corectă a combinațiilor de culori. Ea poate fi rezolvată prin lămpi suplimentare sau prin uși cu geam.

Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară? Da, nu ar fi deloc practic să alergați mereu în baie. Oglinda este parte integrală a dressingului. Dimensiunea ei trebuie să fie astfel încât să vă puteți vedea cu totul în ea.

Cât costă să construiești un dressing?

La cele mai ieftine dintre ele, veți cheltui câte sute de lei în cazul alegerii dulapurilor și a unui simplu sistem de perete. Cu toate acestea, dacă alegeți lemn exotic și un sistem sofisticat de depozitare, atunci costurile pot crește până la mii și chiar zeci de de mii de lei.

Cum să depozitați hainele în mod corespunzător?

Regula principală pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte este separarea lor pe baza funcționalității. Jachetele și hainele se vor atârna separat, la fel cum lenjeria intimă nu trebuie să stea împreună cu tricourile pe același raft.

Pantofii trebuie depozitați întotdeaună în cu totul altă parte decât îmbrăcămintea. Ideal într-o cutie sau pungă. Înainte de depozitare, se recomandă curățarea și tratarea lor cu produse adecvate. În dressing nu este recomandată depozitarea aspiratorului sau a altor produse folosite la curățenie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *