Ce nu trebuie să lipsească în ansamblul de baie?

Echiparea băii pot deveni dificilă și poate crea o situație în care, la sfârșit, după ce o veți termina de decorat, să concluzionați că ați omis ceva important. Vedeți ce nu ar trebui să lipsească în nici un caz dintr-o baie practică și corect amenajată.

Baia nu aparține acelor încăperi unde, după amenajarea lor, să poată fi schimbat ceva semnificativ. În marea majoritate a gospodăriilor, spațiul este amenajat o singură dată și rămâne așa o perioadă de câțiva ani înainte de a intra în reconstrucție. Este cu atât mai important să gândim totul dinainte. Veți conștientiza în fiecare zi ceea ce va lipsește din baie. Dacă alegeți un set de baie de calitate, veți ieși în câștig. Știți ce nu trebuie să lipsească într-un astfel de ansamblu?

Baza, care stă la amenajarea băii

Colecțiile de mobilier pentru baie sunt vândute într-o gamă largă de prețuri și modele care diferă nu numai în ceea ce privește calitatea și aspectul, ci și în compoziția mobilierului folosit. Practica arată că economisirea numărului de dulapuri și spațiului de stocare nu este eficientă. Indiferent cât spațiu liber aveți în baie, există o utilizare eficientă a ficărui centimetru disponibil. Acest lucru este cu atât mai valabil pentru familiile care doresc să aibe un copil.

Absolut necesar este dulapul de sub chiuvetă. Acesta ar trebui să ofere suficientă adâncime și câteva rafturi de depozitare pe care le puteți configura după cum este necesar. Un alt ajutor indispensabil este un dulapul înalt. Nu trebuie să vă fie frică să alegeți un model înalt până la plafonul băii. Nu ar trebui să fie o așa mare problemă faptul că nu ajungeți până la rafurile cele mai de sus. Un astfel de dulap poate fi ideal pentru amplasarea prosoapelor de schimb, a cutiilor de la uscătorul de păr și a altor obiecte mai puțin folosite.

Ansamblul de baie ar trebui să cuprindă, de asemenea, și un dulap jos, în care puteți pune tot ce aveți nevoie să fie mereu la îndemână. Alegerea dvs. ar trebui să includă și o oglindă mare, care să aibe opțiunea de a instala o lumină suplimentară. Încercați să evitați dulapurile care au oglinda ascunsă în interiorul ușii. Această soluție nu este foarte practică și are nu face decât să vă întârzie și mai mult în baie în timpul ritualului de dimineață.

Spațiu suplimentar de depozitare este excelent

Anumite seturi de baie mai sofisticate conțin și un dulap de perete. Acesta este amplasat, de obicei, deasupra dulapului jos, astfel încât suprafața superioară a dulapului inferior să servească drept spațiu de depozitare pentru alte accesorii de baie. Depinde numai de dvs. dacă dulapul de sus va avea și ușă. Noile tipuri de seturi de baie cu LED-uri arată foarte atrăgătoare și moderne.

Nu regretați investițiile făcute pentru baie

Chiar dacă seturile de baie care conțin mai multe dulapuri sunt, din motive lesne de înțeles, ceva mai scumpe, veți constata că este vorba de o investiție pe care nu o veți regreta. În primele câteva zile de folosire a noii băi vă veți asigura că dulapurile și spațiile de depozitare nu sunt niciodată suficiente. Este mai bine să alegeți dinainte mai multe piese deoarece rearajarea și achiziționarea pieselor suplimentare ale aceluiași set nu este posibilă pentru unele din aceste ansambluri de baie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *